Matematik

Parameterfremstilling

03. juni 2020 af Madsiso (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEELPPP

Vedhæftet fil: opg 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2020 af AMelev


Har I virkelig fået en opgave med dette udseende, så skal I brokke jer, selv om I måske godt kan gætte, hvad der skulle stå.

Se FS side 15 (72) og bestem punkt P og rretningsvektor
Se så (71). Normalvektor er tværvektor til retningsvektoren - se side 12 (57)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2020 af ringstedLC

Ligning for l:

\begin{align*} l:a(x-x_0)+b(y-y_0)=0\;,\;(x_0,y_0) &= (P_x,P_y) \\ \binom{a}{b}=\overrightarrow{n_l} &= \widehat{\overrightarrow{r_l}}=\widehat{\binom{r_x}{r_y}} \end{align*}


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.