Matematik

hjælp

07. juni 2020 af anonyyyyymmm (Slettet) - Niveau: B-niveau

funktioner er givet ved

f(x)= 12* kvadratrod af x

g(x)=x^2-7x+12

a) opstil og løs en ligning til bestemmelse af førstekoordinaten til hvert af skæringspunkterne mellem grafen for f og grafen for g


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2020 af janhaa

f(x) = g(x)

12sqrt(x) = x2-7x+12


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.