Matematik

Bestem ydelsen pr. termin

14. juni 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Er der nogle der kan finde ud at løse opgaven for kan ikke helt finde frem til hvordan den skal løses?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2020 af mathon

                                               \small \begin{array}{lllll} \textup{Benyt:}&y=\frac{A_n\cdot r}{(1+r)^n-1} \end{array}


Svar #3
14. juni 2020 af javannah5

Men hvilke er annuiteten? Og hvad er n og r
Kan du måske lave en af dem som et eksempel

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2020 af mathon

                                                    \small \begin{array}{lllr} &y_1=\frac{10\,000\cdot 0.075}{1.075^9-1}&=&\\\\\\ &y_2=\frac{40\,000\cdot 0.05}{1.05^{12}-1}&=&\\\\\\ &y_3=\frac{5\,000\cdot 0.02}{1.02^6-1}&=&\\\\\\ &y_4=\frac{12\,000\cdot 0.045}{1.045^{13}-1}&=& \end{array}


Skriv et svar til: Bestem ydelsen pr. termin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.