Kemi

Stofmængdekoncentrationen

16. juni 2020 af Lasse123jo - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg har fundet denne formel i mine noter:

c= m / V*M

Jeg forstår simpelthen ikke hvordan jeg er kommet frem til denne formel?

Er det en rigtig formel, som der findes? Og hvis ja, hvordan kommer man frem til den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2020 af janhaa

c = n/V

M = m/n

n = m/M

c = m / (V*M)

q.e.d.


Skriv et svar til: Stofmængdekoncentrationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.