Matematik

K-værdi

17. juni 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Hvad er fremgangsmåden til at løse denne opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2020 af Moderatoren

Skriv hvad du selv har forsøgt at gøre – det virker som om, at du er ved at have fået lavet en hel aflevering af hjælperne på Studieportalen


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2020 af PeterValberg

for en parabel med ligningen

y=ax^2+bx+c

kan andenkoordinaten for parablens toppunkt bestemmes som:

y_T=\frac{-d}{4a}

hvor d = b2 - 4ac

Du skal altså løse ligningen:

2=\frac{-(2^2-4\cdot(-1)\cdot k)}{4\cdot (-1)}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: K-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.