Kemi

CT-interaktioner

17. juni 2020 af xbxlxcaa - Niveau: A-niveau

Hvorfor kan CT-interaktioner resultere i et skift af absorbans?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2020 af janhaa

tenk/bruk:

\Delta E=hf\\ c=\lambda f


Svar #2
18. juni 2020 af xbxlxcaa

What does h stand for?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. juni 2020 af mathon

h er Plancks konstant:      h = 6.62607·10-34 J·s = 4.13567·10-15 eV·s


Skriv et svar til: CT-interaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.