Matematik

Logaritme

12. august 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Hvorfor giver In1 nul?
In1=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2020 af Capion1

0 er neutralt element for addition
  og
1 er neutralt element for multiplikation.
log (1·a) = log a         ⇔
log 1 + log a = log a   ⇔
log 1 = 0 


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.