Matematik

Brøk

13. august 2020 af Mikkel8881 - Niveau: 9. klasse

9 3/5 kg af 13 kr/kg


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2020 af Capion1

Det kan gøres på flere måder:
En af dem:
Omskriv 93/5 til 9,...
og gang med 13.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. august 2020 af StoreNord

eller
                                 (9kg+\frac{3}{5}kg)\cdot 13\frac{kr}{kg}


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. august 2020 af Capion1

eller
\frac{48\cdot 13}{5}


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. august 2020 af mathon

eller
              \small \begin{array}{lllll} \left ( 9+\frac{3}{5} \right )\cdot 13=9\cdot 13+\frac{3}{5}\cdot 13=117+\frac{39}{5}=117+\frac{40}{5}-\frac{1}{5}=117+8-\frac{1}{5}=125-\frac{1}{5}=124\frac{4}{5} \end{array}


Skriv et svar til: Brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.