Matematik

Hjælp!

16. august 2020 af ole222 - Niveau: A-niveau

Er gået lidt i stå, forstår ikke helt hvad der menes/skal


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Bilens hastighed }\\ \textup{kaldes }x\\& \begin{array}{lllll} \textup{kinetisk energi:}&y=450\cdot x^2 \end{array} \end{array}


Svar #3
16. august 2020 af ole222

Okay, men er det ikke bare formlen for kinetisk energi, som du har omskrevet?


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. august 2020 af mathon

Jeg har udtryk den kinetiske energi som en matematiklærer formentlig ville gøre det.


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. august 2020 af mathon

Fysiklæreren ville formentlig
tilråde:
                              \small \begin{array}{lllll} E_{kin}=\frac{1}{2}\cdot \left ( 900\;kg \right )\cdot v^2 \end{array}
 


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.