Matematik
Differentialligninger
17. august 2020 af
matHTX2021
-
Niveau: A-niveau
Den fuldstændige løsning er givet ved
y = 2*x3 + k1*x + k2 , når y'(2) = 20 og y(1) = 100;
Hvordan bestemmer jeg k1 og k2?
Svar #2
17. august 2020 af matHTX2021
Så der kun k1. Så indsætter jeg y’(2)=20, og isolerer for k1. Jeg får -4.
Så indsætter jeg k1 og y(1)=100 i den fuldstændige løsning, og isolerer for k2. Jeg får 102.
Jeg indsætter værdierne for k1 og k2 i den fuldstændige løsning og får dermed den partikulære løsning. Er det korrekt?
Så indsætter jeg k1 og y(1)=100 i den fuldstændige løsning, og isolerer for k2. Jeg får 102.
Jeg indsætter værdierne for k1 og k2 i den fuldstændige løsning og får dermed den partikulære løsning. Er det korrekt?
Skriv et svar til: Differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
