Matematik

TI-Nspire (geometri)

19. august 2020 af 1234vedikke - Niveau: B-niveau

Jeg skriver dette i TI-Nspire:

solve\left(a^2=4.90^2+6.55^2-2bc\cdot cos\left(66.85\right)\right),\:a

men der står der er for få argumenter i funktionen, jeg har defineret b og c, hvad skal jeg gøre ydeligere for at få den til at løse funktionen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. august 2020 af PeterValberg

du skal have ,a indenfor parentesen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
19. august 2020 af 1234vedikke

Ah okay, tusind tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. august 2020 af mathon

\small \textup{solve}\left(a^2=4.90^2+6.55^2-2\cdot b\cdot c\cdot \cos\left(66.85\right),a\right)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2020 af mathon

\small \small \textup{solve}\left(a^2=4.90^2+6.55^2-2\cdot 4.90\cdot 6.55\cdot \cos\left(66.85\right),a\right)


Svar #5
19. august 2020 af 1234vedikke

#3 Ja, fandt ud af det, tak igen :)


Skriv et svar til: TI-Nspire (geometri)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.