Matematik

Graf og ligninger

20. august 2020 af Hjælpmighurtigtt - Niveau: B-niveau

Hjælp til nr b

Vedhæftet fil: fullsizeoutput_333.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2020 af peter lind

hvis x=5>4 skal du bruge den nederste ligning


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. august 2020 af Capion1

For x ≤ 4 vil parablen have ét skæringspunkt, i 2. kvadrant, med linjen y = 5
For x > 4 vil linjen have ét skæringspunkt, i 1. kvadrant, med linjen y = 5
Der er således to punkter, hvor f (x) = 5. 


Skriv et svar til: Graf og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.