Matematik

Vektorer i rummet

21. august 2020 af K22 - Niveau: A-niveau

Kan I hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2020 af Moderatoren

Hvilke konkrete problemer har du? 

Hvis du vænner dig til at skrive det, så er det lettere for hjælperne at hjælpe dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2020 af mathon

Opstil en parameterfremstilling for linjen gennem to vilkårlige af de tre punkter.

Undersøg om det tredje punkt også opfylder parameterfremstillingen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2020 af mathon

             \small \small \small \begin{array}{lllll} 1.\\& \begin{array}{lllll} \overrightarrow{AB}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OA}&=\begin{pmatrix} 3-2\\7-4 \\-2-2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 1\\3 \\ -4 \end{pmatrix}\\\\ \textup{en parameter-}\\ \textup{fremstilling:}&\overrightarrow{OP}=\overrightarrow{OA}+t\cdot \overrightarrow{AB}\qquad t\in\mathbb{R}\\\\& \begin{pmatrix} x\\y \\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2\\4 \\ 2 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 1\\3 \\ -4 \end{pmatrix}\\\\ \textup{Test nu for punktet }C\textup{:} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.