Matematik

Bestem f(2) ved hjælp af grafen

26. august 2020 af Audioholic - Niveau: B-niveau

Hejsa derude.

Jeg forstår ikke helt, hvordan man skal løse følgende opgave.

a) Bestem f(2) ved hjælp af grafen

b) Løs ligningen f(x) = 3 ved aflæsning

Link til billede af grafen: https://imgur.com/a/DZn1Spo


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2020 af Mathias7878

a) f(2) betyder, at du skal aflæse y-værdien (eller f-værdien), når x-værdien er 2. 

b) f(x) = 3 betyder, at du skal aflæse x-værdien, når y-værdien (eller f-værdien) er 3. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2020 af peter lind

a) Gå ind på x aksen på x=2. Kør lodret op til du skærer grafen og aflæs y værdien

b) byt om på x og y aksen ellers som a)

Er du virkelig på 3g ? Det burde du have lært forlængst


Skriv et svar til: Bestem f(2) ved hjælp af grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.