Kemi

Indgreb i ligevægtsystemer

29. august 2020 af Trojanskhest - Niveau: B-niveau

Hej studieportalen,

Jeg er lige nu begyndt i 2.g og vil rigtig gerne være færdig med at læse alle emner indenfor kemi B inden efterårsferien. 

Jeg har derfor sat mig indenfor et projekt om at løse så mange opgaver som muligt, som gør mig godt forberedt til en fremtidig eksamen i kemi b. 

Jeg er lige nu igang med emnet om ligevægt. Jeg har fundet følgende opgave som er vedhæftet forneden, som jeg ikke helt kan løse, selvom jeg har læst på emnet. Er der nogen der kan forklare mig hvordan opgaverne løses? 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2020 af janhaa

a) to right

b) to left

c) to right

d) to left

e)

K_p=\frac{P_{MeOH}{P_{CO}*P^2_{H_2}}K_p=\frac{P_{MeOH}}{P_{CO}*P^2_{H_2}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2020 af janhaa

f)

K=14,5=\frac{\frac{x}{300}}{(\frac{1-x}{300})(\frac{4-2x}{300})^2}


Svar #3
29. august 2020 af Trojanskhest

er der nogen der kan forklare hvorfor ligevægten forskyder som den gør?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2020 af janhaa

#1

a) to right

b) to left

c) to right

d) to left

e)

K_p=\frac{P_{MeOH}}{P_{CO}*P^2_{H_2}}


Skriv et svar til: Indgreb i ligevægtsystemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.