Matematik

x0

31. august 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Hvordan løser man denne opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll}\\& \begin{array}{lllll} f(x_o)=a\cdot (x_o+\varepsilon )=ax_o+b+a\cdot \varepsilon =ax_o+b\quad \textup{for }\varepsilon \rightarrow 0\\\\ f(x_o)=a\cdot (x_o-\varepsilon )=ax_o+b-a\cdot \varepsilon=ax_o+b\quad \textup{for }\varepsilon \rightarrow 0\\\\ \end{array}\\ \textup{konklusion:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{gr\ae nsev\ae rdien for }f(x_o)\textup{ er }ax_o+b \end{array}\\ \end{array}


Svar #3
31. august 2020 af javannah5

Kan du godt forklare hvad du har gjort, for jeg vil gerne vide hvorfor man gøre som man gøre.

Skriv et svar til: x0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.