Matematik

hjælp

31. august 2020 af casparolsen233 - Niveau: A-niveau

jeg har brug for hjælp til hvordan man bestemmer denne intergral 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2020 af janhaa

I=\int (4z-2)^2\,dz\\ u=4z-2\\ du = 4\,dz\\ I=\frac{1}{4}\int u^2\,du\\ I=\frac{1}{4}*\frac{1}{3}*u^3+c\\ I=\frac{1}{12}*(4z-2)^3+c


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.