Matematik

Grænseværdien 126.

01. september 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Hvad er tallet for f og g?
lim f(x)=?
lim g(x)=?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2020 af peter lind

brug at når funktionerne er kontinuerte er grænseværdien = funktionsværdien


Svar #2
02. september 2020 af javannah5

Forstår ikke helt hvordan hjælper det mig med at finde f og g?

Skriv et svar til: Grænseværdien 126.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.