Kemi

redoxreaktioner spændingsrækken

08. september 2020 af carolinesvanee - Niveau: B-niveau

Hej har nogle opgaver jeg skal løse til på torsdag.

Jeg skal finde ud af hvilke reaktioner der kan lade sig gøre og afstemme dem. Jeg kan lige skrive nogle af dem op:

b) Mg(s) + Pb^2+ (ag) -_>

c) H2(g) + Au^3+(ag) -->


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2020 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{llll} Mg\,_{\textit{(s)}}\;+\;Pb^{2+}\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow \;Mg^{2+}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;Pb\,_{\textit{(s)}}\end{array}\\\\\\ c)\\& \begin{array}{llll} 3\,H_2\,_{\textit{(g)}}\;+\;2\,Au^{3+}\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow \;6\;H^{+}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;2\,Au\,_{\textit{(s)}}\end{array} \end{array}


Skriv et svar til: redoxreaktioner spændingsrækken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.