Fysik

Hjælp til Fysik C opgave modul 3

08. september 2020 af flottelise - Niveau: C-niveau

Hejsa allesammen

Jeg har en modulopgave hvor der er et spørgsmål som driller mig en smule.

Og det er spørgsmål om bølgelængden af synligt lys hænger sammen med farven af lyset. 

Men problemmet er bare at jeg ved ikke hvordan jeg skal formuleret svaret.

Jeg håber at der vil være nogen som hjælpe mig med det her.

På forhånd tak.


Svar #2
08. september 2020 af flottelise

Tusind tak 


Svar #3
08. september 2020 af flottelise

Nu har jeg noget som driller mig Mathon 

og det er det her som driller mig nu.


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. september 2020 af ringstedLC


Svar #5
08. september 2020 af flottelise

?


Svar #6
09. september 2020 af flottelise

Jeg er ikke helt med


Brugbart svar (1)

Svar #7
09. september 2020 af mathon

    


Brugbart svar (1)

Svar #8
09. september 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textup{Du har:}\\& \begin{array}{lllll} d\cdot \sin\left ( \varphi _n \right )=n\cdot \lambda\\\\ \sin\left ( \varphi _n \right )=\left (\frac{n}{d} \right )\cdot \lambda\\\\ \sin\left ( \varphi _n \right )=k\cdot \lambda \end{array}\\\\ \textup{hvoraf:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{Da sinus er en voksende funktion i intervallet }0<\varphi _n\leq 90\degree\\ \textup{er } \varphi _n \textup{ st\o rst, n\aa r } \lambda \textup{ er st\o rst for \textbf{samme} n} \\\textup{dvs for det r\o de lys.} \end{array} \end{array}


Svar #9
09. september 2020 af flottelise

Ok tusind tak søde


Svar #10
10. september 2020 af flottelise

Nu er der et nyt spørgsmål som driller mig en lille smule og det går ud på at når man sender lys gennem et gitter vil der være højere orden.

Her er et billede af spørgsmål:

Jeg håber at der vil være nogen som hjælpe mig dette spørgsmål.

På forhånd tak.


Svar #11
10. september 2020 af flottelise

Please hjælp det er meget vigtigt


Svar #12
10. september 2020 af flottelise

Jeg har noget andet som driller mig en hel del. 

Det er et spørgsmål om interferens bølger mellem to bølger, og jeg skal begrunde hvilket en af de tre som er den rigtig og hvorfor

Her er et billede af alle tre bølger: 

Jeg håber at der vil være nogen som ville hjælpe mig.

På forhånd tak


Svar #13
13. september 2020 af flottelise

Jeg har et sidste spørgsmål i min fysisk aflevering og det er om intererens bølger.

Jeg har tre forskellige bølger, men problemmet er bare at jeg ved ikke om at det er a og c eller b og a.

Please hjælp mig 

Der er lagt et billede af de tre bølger.


Skriv et svar til: Hjælp til Fysik C opgave modul 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.