Mediefag

Bestem afstand

09. september 2020 af Skuls - Niveau: A-niveau
Nogle som kan hjælpe med denne opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} \tan(44\degree)=\frac{\textup{kystafstand}}{500 \;m} \end{array}


Svar #3
09. september 2020 af Skuls

Mange tak. I den her opgave er det så

Tan(5)=0,6m/15m?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2020 af mathon

Tegn det:

               \small \small \begin{array}{lllll} \textup{N\aa r stigningen}\\ \textup{ad strandbredden}\\ \textup{kaldes }x\textup{ har du:}\\&\cos(5\degree)=\frac{0.6}{x}\\\\& x=\frac{0.6}{\cos(5\degree)}=0.60\\ \textup{strandbredde ved}\\ \textup{h\o jvande:}\\& (15\, m)-(0.60\;m)=14.40\;m \end{array}


Skriv et svar til: Bestem afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.