Matematik

Substitutionsmetode

13. september 2020 af Stjerneskud2016 - Niveau: Universitet/Videregående
Hej. Jeg skal løse ligningssystemet. Og jeg har brugt substitutionsmetoden til det. Problemet er st jeg har fået x=4/7 men i facit står der x=2,y=-1
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
13. september 2020 af Stjerneskud2016

Opgaven
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2020 af ringstedLC

\begin{align*} x+3\cdot (2x-5) &= -1 \\ x &= 2 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2020 af AMelev

Parentesfejl!

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Substitutionsmetode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.