Matematik

akut!

16. september 2020 af sph24sbs - Niveau: C-niveau

"f(x)=3x-2"

"angiv hældningskoefficienteng andenkordinaten il skæringspunktetmellem grafen forf og y-aksen"

Hvordan gør jeg det?

på forhånd tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2020 af oppenede

Indtil du lærer at formulere forståeligt dansk, så læg et billede af opgaven ind i stedet for.


Svar #2
16. september 2020 af sph24sbs

hvad skal der være på billedet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}& y=3x-2\\\\ \textup{h\ae ldningskoefficienten er:}&3\\\\ \textup{sk\ae ring med }y\textup{-aksen:}&y=3\cdot 0+2\\\\\textup{sk\ae ringspunktet er:}&(x,y)=(0,2) \end{array}


Svar #4
16. september 2020 af sph24sbs

ka du ik bare forklar hvordan jeg skal skrive det?


Svar #5
16. september 2020 af sph24sbs

hvorfor er x 0?


Brugbart svar (1)

Svar #6
16. september 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{llll} \textup{fordi }y\textup{-aksens ligning er:}&x=0 &\textup{dvs dens punkter er: }(0,y)\end{array}


Skriv et svar til: akut!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.