Matematik

Er f differentiabel

19. september 2020 af K22 - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaveformuleringen er vedhæftet.


Svar #1
19. september 2020 af K22

Min besvarelse. Er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2020 af StoreNord

#1
Hvordan synes du selv, den ser ud i Mable?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2020 af StoreNord

#1
Hvis du i tælleren sætter -1 uden for parentesen, blir tælleren    -2(x²-1).
Parentesen er kvadratet på en to-leddet størrelse.


Svar #5
19. september 2020 af K22

Og med det vil du sige?


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. september 2020 af StoreNord

At du så kan forsimple brøken.

I x=3 er f'(x) = ∞.


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. september 2020 af Capion1

Lad   x0 → 1 -      (mod 1 fra venstre)
og
        x0 →  1 +    (mod 1 fra højre)
Er begge grænseværdier for f '(x0) den samme, er f (x) differentiabel i x0 = 1


Svar #8
19. september 2020 af K22

Skal man beregne grænseværdien mod 1 fra venstre og højre for begge funktioner, så man i alt skal lave 4 beregninger?


Svar #9
19. september 2020 af K22

Så burde mit svar være rigtigt. Også når jeg bruger det program, som der blev henvist til i 1#


Brugbart svar (0)

Svar #10
19. september 2020 af StoreNord

f'(x) skifter fra  ∞  til  -∞  i x=3.
Så er den vel ikke differentiabel?


Brugbart svar (1)

Svar #11
19. september 2020 af MandenMedMangeHatte

K22, kender du definitionen på differentiabilitet?

Brugbart svar (0)

Svar #12
20. september 2020 af Capion1

# 8
For den første delfunktion er det grænseværdien af f ' for x0 → 1 -   og for den anden delfunktion
er det for x0 → 1 + 


Svar #13
20. september 2020 af K22

Hvad med nu?


Svar #14
20. september 2020 af K22

Er det korrekt nu?

Brugbart svar (0)

Svar #15
20. september 2020 af Bibo53

#14 Nej, det er det bestemt ikke. Derimod er svaret i #1 stort set korrekt.


Svar #16
20. september 2020 af K22

Men de andre skrev, at den ikke var differentiabel i x = 1? Jeg er temmelig forvirret lige nu


Brugbart svar (0)

Svar #17
20. september 2020 af Bibo53

#16 I hvilket indlæg står der, at funktionen ikke er differentiabel i x=1???


Brugbart svar (0)

Svar #18
20. september 2020 af StoreNord

#0
Det er i  x=3  den ikke er differentiabel.
Og når der er bare eet sted, den ikke er differentiabel, så er hele funktionen ikke differentiabel.


Brugbart svar (0)

Svar #19
20. september 2020 af Bibo53

Slettet


Brugbart svar (0)

Svar #20
20. september 2020 af Cudex

Hvad er den rette metode?


Forrige 1 2 Næste

Der er 22 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.