Kemi

sotfmængde

24. september 2020 af carolinesvanee - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med dette spørgsmål:

Bregn for alle forsøg stofmængdekoncentration af MnO4- der er tiltret med?


Svar #1
24. september 2020 af carolinesvanee

Her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{stofm\ae ngder }Mn{O_4}^-\textup{:}\\& \begin{array}{lllll} 1)&n(Mn{O_4}^-)=\left ( 17.5\;mL \right )\cdot \left ( 0.02\; \frac{mmol}{mL} \right )=0.35\;mmol =3.5\cdot 10^{-4}\;mol\\\\ 2)&\textup{Du har skrevet samme v\ae rdier to gange!} \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: sotfmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.