Matematik

Bestem den x-værdi, hvor funktionsværdien er 0.

01. oktober 2020 af Jegharbrugforhjælp3737 - Niveau: A-niveau

Jeg skal løse En lineær funktion er givet ved f(x)-5x+2 Bestem f (5). b)

Bestem den x-værdi, hvor funktionsværdien er 0.

Er der nogen der kan forklare? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2020 af Moderatoren

Jeg har lige lavet ny overskrift for dig. Hvad skal du præcis have forklaret?


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. oktober 2020 af PeterValberg

Bestem den x-værdi, hvor funktionsværdien er 0.

Løs:

f(x)=0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. oktober 2020 af PeterValberg

Er forskriften

f(x)=-5x+2

eller

f(x)=5x+2

?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem den x-værdi, hvor funktionsværdien er 0.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.