Matematik

Lineære differentialligninger af 1. orden

07. oktober 2020 af frozone7 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe til fremgangsmetoden i denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2020 af peter lind

skriv den dog ordentligt


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. oktober 2020 af ringstedLC

1. Du skal finde den funktion f(x), der differentieret giver ligningens højreside:

\begin{align*} f'(x) &= 3x+1 \\ \int f'(x)\,\mathrm{d}x &= \int \bigl(3x+1\bigr)\,\mathrm{d}x=f(x) \\ f(x) &=\,...+k \end{align*}

Ved at indsætte P i f kan k bestemmes og man har den løsning, der går igennem P.


Skriv et svar til: Lineære differentialligninger af 1. orden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.