Kemi

Molær

08. oktober 2020 af AnOp - Niveau: B-niveau

Hej hvordan omregner jeg, så jeg går fra Molær i tredje til mg/L?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2020 af mathon

              \small \begin{array}{llllll} \textup{omregning af }&\frac{mol}{L}\textup{ til }\frac{g}{L}\\ \\& \frac{m}{L}=\frac{n\cdot M}{L}=10^3\cdot \left \{ \frac{n\cdot M}{L} \right \}\; \frac{mg}{L}\\\\\\ \textup{hvor}\\& \left \{ \frac{n\cdot M}{L} \right \}\textup{ betyder talv\ae rdien af st\o rrelsen }\frac{n\cdot M}{L} \end{array}


Skriv et svar til: Molær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.