Kemi

Beregningsskemaet

13. oktober 2020 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Hvordan løser jeg den sidste del af opgaven 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2020 af mathon

                                \small \small \begin{array}{|l|c|c|c|c|c|c|}\hline &2\,H_2&+&O_2&\longrightarrow &2\,H_2O\\\hline \textup{masse/g}&2.0&&16.0&&18.0\\\hline \textup{molmasse}/\frac{g}{mol}&2.0&&32.0&&18.0\\\hline \textup{antal mol}&1&&\frac{1}{2}&&1\\\hline \textup{koefficienter}&2&&1&&2\\\hline \end{array}


Skriv et svar til: Beregningsskemaet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.