Matematik

C ^1 -funktion.

18. oktober 2020 af nana2020 - Niveau: Universitet/Videregående

Mon nogen kan hjælpe med denne opgave. 

har det lidt svært ved at forstå C ^1 -funktion. 


Svar #1
18. oktober 2020 af nana2020

anden del af spg bliver vedhæftet her


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. oktober 2020 af Anders521

#0 Et forslag: f(x,y) = x2·y                                                                                                                                                                                       f(t·x,t·y) = (t·x)2·(t·y) = t2·x2·t·y = t2+1·(x2·y) = t3·f(x,y) 


Skriv et svar til: C ^1 -funktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.