Matematik

Retvinklet trekant

21. oktober 2020 af jasguld (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hvordan finder jeg højden på en retvinklet trekant hvis jeg har arealet som er 132 m3 og grundlinjen på 12 cm?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2020 af Capion1

A = 1/2hg   ⇒  h = 2·A/g
Areal måles i m2 og ikke i m3


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2020 af StoreNord

Areal=½*h*g


Svar #3
21. oktober 2020 af jasguld (Slettet)

så det vil sige 132/12

det er så højden?


Svar #4
21. oktober 2020 af jasguld (Slettet)

hov 2*132/12


Skriv et svar til: Retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.