Fysik

En krafts effekt

22. oktober 2020 af Trojanskhest - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg har følgende opgave som jeg har svært ved at løse. Nogen der kan hjælpe??

Hvor stor skal den gennemsnitlige effekt af en elevatormotor være, når den skal kunne løfte 650 kg til en højde på 18,0 m i løbet af 9,0 s?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllll}& \textup{Effekt:}&P=F\cdot \frac{\Delta s}{\Delta t}\\\\&& P=\left ( 650\;kg \right )\cdot \left ( 9.82\;\frac{N}{kg} \right )\cdot \frac{18.0\;m}{9.0\;s} \end{array}


Svar #2
22. oktober 2020 af Trojanskhest

Ahh okay tak for det


Skriv et svar til: En krafts effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.