Matematik

Bestem t, så linjerne er ortogonale.

25. oktober 2020 af MetteHansen00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har lavet opgave a. og b., men står fuldstændig af ved opgave c., er der en venlig sjæl, der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2020 af StoreNord

Hældningen af l er 2:1.      Lav også et udtryk for hældningen af AC

Hvornår er deres produkt =  -1?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2020 af ringstedLC

c)

\begin{align*} \overrightarrow{AC} &\perp \overrightarrow{r_{\,l}} \\ \overrightarrow{AC}\cdot \overrightarrow{r_{\,l}} &= 0\\ \binom{2-3}{t-0}\cdot \binom{2}{1} &= 0 \\ t &= \;? \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem t, så linjerne er ortogonale.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.