Matematik

Normalfordeling 7.D1.1

26. oktober 2020 af matematikersvært10101 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er helt lost i hvordan jeg skal finde ud at, at de punkter rent faktisk ligger. Opgaven er uden hjælpemidler. 

Vedhæftet fil: 7.D1.1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2020 af Soeffi

#0.

a) Bemærk at 8 = μ - σ, 10 = μ og 14 = μ + σ.


Svar #2
26. oktober 2020 af matematikersvært10101

#1

#0.

a) Bemærk at 8 = μ - σ, 10 = μ og 14 = μ + σ.

Ahh, nu er jeg med. Mangen tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2020 af Soeffi

#1...Rettelse: a) Bemærk at 8 = μ - σ, 10 = μ og 14 = μ + 2·σ.

Skriv et svar til: Normalfordeling 7.D1.1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.