Matematik

Differentialregning og ligninger hjælp mig

27. oktober 2020 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej

endnu en opgave jeg ikke kan komme videre med

nogen der kan hjælpe mig med at regne den.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2020 af mathon

                            \small \begin{array}{lllll} \qquad \qquad \quad \; \, \, y=-\sqrt{x^2+k} \end{array}\\\\ \begin{array}{c|c} \hline\\ y{\,}'=-\frac{1}{2\sqrt{x^2+k}}\cdot 2x&\frac{x}{y}=\frac{x}{-\sqrt{x^2+k}}\\\\\hline\\ y{\,}'=-\frac{x}{\sqrt{x^2+k}}&\frac{x}{y}=-\frac{x}{\sqrt{x^2+k}}\\\\\hline \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2020 af mathon

                            \small \small \begin{array}{lllll} & y=-\sqrt{x^2+k} \\\\& -2=-\sqrt{1^2+k}\\\\& k=3\\\\& f(x)=-\sqrt{x^2+3} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning og ligninger hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.