Matematik

Differentialregning

28. oktober 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2020 af mathon

Hvor langt er du kommet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2020 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} 1)&\pi\cdot r^2\cdot h=330\Leftrightarrow h=\frac{330}{\pi\cdot r^2}\\\\ 2)&O(r,h)=2\cdot \pi \cdot r^2+h\cdot 2\cdot \pi\cdot r\\\\ 3)&O(r)=2\cdot \pi \cdot r^2+\frac{330}{\pi\cdot r^2}\cdot 2\cdot \pi\cdot r =2\cdot \pi \cdot r^2+\frac{660}{r}\\\\ 4)&O{\,}'(r)=4\pi r-\frac{660}{r^2}\\\\& O{\,}'(r)=4\pi r-\frac{660}{r^2}=0\\\\& 4\pi r^3-660=0\\\\& r=\left ( \frac{660}{4\pi} \right )^{\frac{1}{3}}=3.74\;cm \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.