Matematik

funktionstilvækst

02. november 2020 af andre243g (Slettet) - Niveau: A-niveau

hejsa,

har et lille problem med at løse opgave b (vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2020 af Mathias7878

Funktionstilvæksten er 

\small \Delta y = f(2+h)-f(2) = (2+h)^3 + 4(2+h)-(2^3+4 \cdot 2) = \ ?

- - -

 

 


Svar #2
02. november 2020 af andre243g (Slettet)

Ok, tusind tak for hjælpen! Nu forstår jeg det!


Skriv et svar til: funktionstilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.