Kemi

pH NaOH i 200 ml H2O

04. november 2020 af yes123456 - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan beregner jeg følgende:

Der opløses 1 gram NaOH i 200 mL vand. Det kan antages, at volumen forbliver uændret. Hvad bliver pH af opløsningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2020 af kemc

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1644538


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2020 af janhaa

[OH^-]=0,125\,M\\ pOH = 0,9\\ pH = 13,1


Skriv et svar til: pH NaOH i 200 ml H2O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.