Matematik

Grafer

05. november 2020 af Ibo001 - Niveau: A-niveau

Hej derude. Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave.

Mener at:

A = h

Da den ikke har nogen hældning

B= f

Da det er den eneste graf der har en konstant hældning

C = g

ved ikke

Vedhæftet fil: 1233443523452345.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2020 af mathon

1233443523452345.PNG


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2020 af mathon

Det er rigtigt.

                              bortset fra at A har et hældningstal. Hældningstallet er blot lig 0.


Svar #3
05. november 2020 af Ibo001

Hvad er så forklaringen på c? Udover det er den eneste der er tilbage


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2020 af AMelev

#0 9. klasse harmonerer ikke med A-niveau. Ret lige din profil, så din uddannelse passer.. 

#3 Det er den eneste grund, du kan stå helt inde for. Men du kan se, at når y bliver større, så bliver grafen stejlere, dvs. at tangenthældningen også bliver større, hvilket passer OK med dy/dx = 0.1·y.
Du kan dog ud fra grafen hverken afgøre, om dy/dx faktisk er proportional med y eller bestemme en evt. proportionalitetskonstant.


Skriv et svar til: Grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.