Matematik

Rumfang, højden af prisme

05. november 2020 af jasguld (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Nogle som kan hjælpe med opgave b her?
Vedhæftet fil: 20201105_235211.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

Det ser ud til at være et prisme med rektangulær grundflade. Arealet af grundfladen er så længde gange bredde. Rumfanget er grundfladens areal gange højden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2020 af AMelev

#0 Er det en kasse? Læg lige et billede af prismen op. 

Hvad har du fået i a)?


Svar #3
06. november 2020 af jasguld (Slettet)

Der er ikke noget billede af prismen, billedet nedenunder høre til en anden opgave. men har fået

G= 1/2 * 9 * 12 = 54 m3

V= 54 * 15 = 810 m3


Skriv et svar til: Rumfang, højden af prisme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.