Kemi

Oxidationstal for As I MgNH4AsO4

10. november 2020 af Lua13 - Niveau: A-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med at finde oxtal for As i  MgNH4AsO4

Jeg tænker det må være +5 da

-2*4+x=-3

når man kigger på AsO4:3- 

men jeg er lidt lost


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2020 af janhaa

Mg: +2

N: -3

H: +1

NH4+= +1

så: +2+1 + x = 0

x = -3

der:

As - 8 = -3

As: +5

ja, korrekt


Skriv et svar til: Oxidationstal for As I MgNH4AsO4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.