Matematik

Integralregning

10. november 2020 af MikkelLund122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har vedhæftet en fil, hvor opgaven ligger i som et billede. jeg har brug for hjælp til både spørgsmål a og b- Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Integralregning.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2020 af Anders521

#0 Venligst hold dig til den oprindelig tråd, tak.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2020 af Capion1


a)     Løs    D(x0) = S(x0)   m.h.t. x0
b)     Integrér  (D(x) - p) i intervallet 0 til x0 
        p = D(x0) = S(x0)
            


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.