Matematik

Stamfunktion, f' og f.

15. november 2020 af matHTX2021 - Niveau: A-niveau

Hjælp! se vedhæftning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2020 af mathon

        \small \small \small \begin{array}{llllll} a)\\& \begin{array}{llllll} \textup{Grafen for}&f(x)=x^2-4x+3&\textup{er en parabel dvs. }&C\\\\ f{\, }'(x)=2x-4&\textup{hvis graf}& \textup{er en ret linje dvs. }&B\\\\ F(x)=\frac{1}{3}x^3-2x^2+3x+k&\textup{hvis graf}&\textup{er en 3.gradsfunktion dvs.}&A \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Stamfunktion, f' og f.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.