Matematik

Rør i beton

17. november 2020 af monac (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Et betonrør har udvendig diameter mål på 0,7 meter og indvendig diameter mål på 0,6 meter, hvor meget vejer betonrøret, når den er 1,3 meter lang?

Betons massefylde er 2,30gcm3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textup{Betonr\o rets masse}&m=V\cdot \varrho =\frac{\pi}{4}\cdot \left ( D^2-d^2 \right )\cdot \varrho =\frac{\pi}{4}\cdot \left ( \left ( 0.7\;m \right )^2-\left ( 0.6\;m ^2\right ) \right )\cdot\left (1.3 \;m \right ) \cdot \left (2300\;\frac{kg}{m^3} \right ) \end{array}


Svar #2
17. november 2020 af monac (Slettet)

Hvad Gir det ?


Vydre = π * rydre2 * h gav noget som hun sagde var forkert med ca 71kg
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2020 af janhaa

#2

Hvad Gir det ?


Vydre = π * rydre2 * h gav noget som hun sagde var forkert med ca 71kg
 

m = 305,3 kg


Skriv et svar til: Rør i beton

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.