International økonomi

Normalt/inferiør gode, giffen/ordinært gode

23. november 2020 af K22 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. 

Jeg har løst 3.1. Jeg har brug for hjælp til opgaverne 3.2-3.4. 


Svar #1
23. november 2020 af K22

Hvis vi starter med 3.2, ved jeg, at man skal bruge følgende formel:

\frac{\partial x_i}{\partial m}\, \cdot\, \frac{m}{x_i}\, =\, \frac{\frac{\partial x_i}{x_i}}{\frac{\partial m}{m}}

Men spørgsmålet er, hvordan jeg skal indsætte m? Hvad er m? Det eneste vi får at vide, er, at m > 0.


Skriv et svar til: Normalt/inferiør gode, giffen/ordinært gode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.