Matematik

sandsynligheden

25. november 2020 af cocojambo1 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for noget hjælp med opgaven som er vedhæftet (et screenshot)

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2020 af Capion1


Man har:
P( X ≤ 7 ) + P( X = 8 ) + P( X ≥ 9 ) = 1      eller
\sum_{i=0}^{12}P(X=i)=1


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2020 af peter lind

P(X=8) = 1-P(X≠8) = 1-P(X≤7)-P(X≥9)


Skriv et svar til: sandsynligheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.