Fysik

Fotoners energi

01. december 2020 af mariehøns1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogen der ved hvordan man beregner følgende opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2020 af Moderatoren

Ja, det er der. Men du bliver igen nødt til at:


Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved.

På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med.

Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2020 af mathon

     \small \begin{array}{lllll} \textup{Henfald:}\\& \begin{array}{lllll} _{0}^{1}\textrm{n}\;+\;_{1}^{1}\textrm{H}\;\rightarrow \;_{1}^{2}\textrm{H}\;+\;\gamma \\\\ \Delta m=\frac{3.332\cdot 10^{-13}\;J}{c^2}=3.70735\cdot 10^{-30}\;kg=0.002233\;u\\\\ m(\mathrm{n})=m(_{1}^{2}\mathrm{H})+\Delta m-m(_{1}^{1}\mathrm{H})\\\\ m(\mathrm{n})=\left (2.0140\;u \right )+\left ( 0.002233\;u \right )-\left ( 1.007825\;u \right )=1.00841\;u \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Fotoners energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.