Matematik

Bestem en ligning for tangenten til grafen

01. december 2020 af 1234567899876543210 - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg har vedhæftet en opgave og min besvarelse, men det passer ikke når jeg tegner det... Er der nogen der kan se hvad jeg gør forkert?

Tak for hjælpen!

Vedhæftet fil: Mat....docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2020 af janhaa

f'=2x-\frac{50}{x}\\ \\f'(3)=6-\frac{50}{3}\\ f(3)=9-50\ln(3)

y_t=-\frac{32}{3}x+(41-50\ln(3))


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangenten til grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.