Matematik

Vektor bestem t

07. december 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, har denne opgave, men forstår den ikke helt, kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2020 af mathon

           \small \small \begin{array}{llll}a)\\& \textup{det}\left (\begin{bmatrix} 7 &t \\ 3& 6 \end{bmatrix} \right)=30 \end{array}


Svar #3
07. december 2020 af Ladora (Slettet)

Er dette rigtigt?  7*6-3\,t=30, solve.for.t-> t=4


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2020 af mathon

     Ja.


Skriv et svar til: Vektor bestem t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.