Fysik

Kunne virkelig bruge hjælp - Bevægelse

07. december 2020 af AntonEriksonn - Niveau: B-niveau

En motorcykel starter fra hvile med en konstant acceleration på 4,0m/s2.

a) Beregn motorcyklens hastighed efter 5,5 sekunder

b) Hvor langt har motorcyklen kørt i løbet af de 5,5 sekunder?

c) Hvor høj er motorcyklens hastighed efter 20m?

Ville virkelig hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2020 af peter lind

a) v = a*t

b)  s=½a*t2

c) v2 = 2a*s


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2020 af HansEspersen

Tusinde tak for det hurtige svar. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvor værdier skal indsættes, kan du hjælpe mig med selve beregningerne og med at få de rigtige enheder på?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2020 af ringstedLC

Oplysninger og spørgsmål passer sammen enhedsmæssigt. Dine resultater kan godt være i SI-enheder.

a: acceleration. s: Strækning. v: Hastighed (fart).


Skriv et svar til: Kunne virkelig bruge hjælp - Bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.